Máj-gyilok marathon

 2009.11.04. 00:43

Avagy a magasztos alkohol hadművelet.
Hozzávalók:
Egy teljes lakás, alváslehetőségekkel (Fürdőkád,ágy,asztal alatt, mosogató?!..stb), és a teljes komfortérzet növeléséhez elengedhetetlen kellékekkel (hányós vödör, mikró virslisütéshez, hűtő). Illetve nem árt ha van fűtés, és valami padló, hiszen azis tökéletes szundító alkalmatosság.
Néhány elvetemült haver, koma (nők-barátnő? kérem...még egy rekesz sört)
Egészséges máj (ezután nembiztos hogy az marad)
sör és mindenféle alkoholos mámorító ital tetszés szerint

ezeket fűszerezzük meg egy hétvégével amikor mindenki ráér.
Nos első lépésként bevásárlás, utána megérkezünk a helyszínre (IGYUNK! ez fontos). Amint felavattuk a hütőt pakoljuk tele sörrel, és egyéb hozzávalókkal. A sört a hütőbe hatos fokozaton huszonöt percig hütjűk, és közben ellenőrizzük ujjunkal elég hideg-e már. FONTOS: A sör hűtése közben el ne felejtsünk inni eggyet. Vagy kettőt. A sör kész állapotban azonnal fogyasztható, és javallot is fogyasztása iziben. A sörhöz ajánlott fűszerek: Rum, pálinka, gyomorkeserűek. Ezek kiválóan passzolnak a sörhőz, zamatát,ízét megbolondítják. Az igazán ínyencek rapidba is elfogyaszthatják, bár ez feletébb megterheli a gyomrot. (CSAK GYAKORLOTT FOGYASZTÓKNAK AJÁNLOTT!!!!)
A második fogás elkészítése előtt feltétlen igyunk egyet, ez segíteni fog. Igazából ez egy alternatív lehetőség is, ha nem tudunk sörhőz jutni (KAPITÁLIS HIBA). Fogjunk egy edényt és törjünk fel bele kettő vagy három energiaitalt. Ezután egy üveg vodkát adjunk hozzá, és keverjük el. Ha jól elkeveredett öntsünk hozzá egy-másfél liter narancslevet (ízlés szerint). Kettő emberre tálaljuk. Utána kostóljuk meg mihamarabb.
Végül, de nem utolsósorban készítsük el "Leonídász reggelijét":
Ha még nem érezzük magunkat elég magabiztosnak, e recept elkészítéséhez, igyunk egyet.
hozzávalók: kettő egység piros abszint, nyolc egység vodka, tíz-tizenöt egység fanta vadmálna. (egység=1deci, de nagyobb lakomákhoz akár lehet 1 liter is)
A hozzávalókat alaposan keverjük el, és tegyük be a hütőbe negyed órát hűni (szintén hatos fokozaton). Az így kapott főzetbe kenyeret, kalácsot illetve különböző pékárukat mártogathatunk(ki mit kedvel). Ha végeztünk az evéssel, lehajthatjuk főzetünket, ami kitisztítja a torkot, ha megakadna a falat.
Ha nincs kedvünk vesződni a kenyerekkel, fogyasszuk el anélkül, és így megkostóltuk "Leonídász reggeli kávéját"

Jó étvágyat!



 

A bejegyzés trackback címe:

https://2009fishingtol.blog.hu/api/trackback/id/tr781497473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása